Åbning af Jacks Studio

Pressemeddelelse:

Jacks Studio – barre, dans, børnedans, yoga og fitness på Strandlodsvej

Efter nytår slår Jacks Studio, med Mai-Britt Catrine i spidsen, dørene op for en bred vifte af dans og træning. Jacks Studio vil tilbyde inspirerende, underholdende og effektiv træning til alle aldersgrupper og alle niveauer. Du kan opleve dans i alle afskygninger fra Latin Mix, Funky Disco, Hip Hop, Jazz, Barretræning og House. Jacks tilbyder også Power-hold bl.a. 80er Aerobics, Bodyshape og funktionel træning. Og sidst men ikke mindst Yin Yoga og Flow Yoga.

Lørdage hos Jacks står i børnenes navn med børnedans hele dagen startende med børn fra 3-års alderen og op til teenagerne.

Om Mai-Britt Catrine – kvinden bag Jacks Studio.

Mai-Britt Catrine har levet som professionel danser og har optrådt ved utallige lejligheder i de sidste 20 år. Gennem hendes karriere har hun danset for både internationale og danske kunstnere – blandt andre Whitney Houston, Nellie Furtado, EMA – european music awards (MTV), lavet koreografi for SNAP, Whigfield, KIDD og Pharphar og så har hun arbejdet med komikerne Linda P, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff.

Det har altid været en drøm for Mai-Britt, at kombinere et underholdende og inspirerende danseunivers med effektiv træning. Filosofien for Mai-Britt, og nu også for Jacks Studio, er at sjov træning giver langvarige resultater både mentalt og fysisk. Når træningen og dansen bliver en leg, fremfor hårdt arbejde, bevares motivationen og resultatet viser sig hurtigt.

Mai-Britt vil være at finde i studioet alle ugens dage, hun glæder sig til det liv der vil komme når stedet åbner i det nye år. “Det er min livsdrøm der endelig går i opfyldelse.”, smiler hun og fortsætter: ”Jacks Studio står for et stærkt fællesskab, inspiration, glæde og selvfølgelig en masse træning og dans. Det skal være sjovt at komme i form!”

Navnet Jack Studio er bestemt ikke tilfældigt.

Mai-Britt fortæller: “Jeg mistede desværre min far alt for pludseligt i 2014 og eftersom hans støtte gennem livet altid var en drivkraft for mig til at nå mine mål, kæmpe for dem og blive ved, trods at andre ikke troede det var muligt, så var det nærliggende at kalde stedet for Jacks Studio i respekt for ham. På den måde lever han videre …”

Vi glæder os til at møde dig…


Jacks Studio åbner den 4. januar 2016 og reception lørdag den 10. januar fra kl. 10-17 med gratis smagsprøver på alle hold.