Om Mai-Britt Catrine

tekst02-TIL UDDANNELSE mcJeg har danset, koreograferet og undervist stort set hele mit liv. Jeg har undervist og instrueret alle aldersgrupper og niveauer og jeg ved alt om hvordan man skaber underholdende og lærerig instruktion gennem nærvær og professionalisme. Alle skal føle sig trygge og jeg gør meget ud af at læse hver enkelt elev og hvilket stadie vedkommende er på. På den måde kan man også presse lidt på og bryde grænser. Fællesskabet er i højsædet og træningen er for alle niveauer når jeg underviser.

Jeg har levet som professionel danser og har optrådt ved utallige lejligheder i de sidste 20 år. Gennem min karriere har jeg danset for både internationale og danske kunstnere – blandt andre Whitney Houston, Nellie Furtado, EMA – european music awards (MTV), lavet koreografi for SNAP, Whigfield, KIDD og Pharphar og så har hun arbejdet med komikerne Linda P, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff. Se mere her: VIDEOER

Det har altid været en drøm for mig at kombinere et underholdende og inspirerende danseunivers med effektiv træning. Min filosofi, også for i Jacks Studio, er at sjov træning giver langvarige resultater både mentalt og fysisk. Når træningen og dansen bliver en leg, fremfor hårdt arbejde, bevares motivationen og resultatet viser sig hurtigt.

Du vil kunne finde mig i studioet alle ugens dage, og jeg glæder til hver eneste dag:

“Det er min livsdrøm der endelig går i opfyldelse.”

”Jacks Studio står for et stærkt fællesskab, inspiration, glæde og selvfølgelig en masse træning og dans. Det skal være sjovt at komme i form!”

 

Jacks Studio

Mit eget dansestudie opkaldt efter min far.
www.JacksStudio.dk

 

Detoxrejser

Mit “hobbyprojekt” som jeg bruger både til at inspirere andre til en bedre og mere bæredygtig livstil men også til at få mit eget frirum væk fra dagligdagens stress og jag.
www.Detoxrejser.dk